NYHETER

Välkommen

För att använda dig av Arvodesguiden måste du registrera dig. Det gör du längst ned på denna sida. När du har registrerat dig kommer du att få ett lösenord skickat till din e-postadress. Du som är frilansmedlem eller studerandemedlem i Journalistförbundet godkänns sedan inom cirka en vecka. För medlemmar är det mycket viktigt att den e-postadress du anmäler är densamma som du anmält till Journalistförbundets medlemsregister. Om du inte minns vilken adress medlemsregistret har till dig så kan du först ändra din e-postadress hos dem - medlemsregistret(at)sjf.se - och därefter anmäla dig till Arvodesguiden.

Integritet

Du är anonym inför de andra användarna av databasen. Endast några få utvalda administratörer kan se information som kopplar ihop dina personuppgifter till dina lämnade rapporter. Vid registreringen stäms dina personuppgifter av mot Frilans Riks medlemsregister för vi ska kunna se om du har gratis tillträde till tjänsten eller inte.

Stämmer dina uppgifter?

Det är viktigt att dina personuppgifter är riktiga i databasen, ifall någon uppgift inte längre stämmer – hör av dig till admin@arvodesguiden.se. Det är extra viktigt att vi har tillgång till en fungerande epostadress. Administratörerna är några få betrodda personer som är väl kända av de aktiva i Journalistförbundets frilansverksamhet.

Frågor

Om du har detaljerade frågor. Gå in på ”Vanliga frågor” genom länken på menyraden högst upp på sidan.

Klicka här för att registrera dig!